Kategoriat
Uncategorized @fi

Vuoden 2021 toimintasuunnitelma

Vuoden 2021 toimintasuunnitelma vahvistettiin vuosikokouksessa 14.3.2021. Tapahtumakalenteri julkaistaan täällä myöhemmin. Toiminta on kuitenkin epävarmalla pohjalla niin kauan kuin COVID-19 vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen.

Kategoriat
Uncategorized @fi

Multicultin vuosikokous

Sunnuntaina 14. maaliskuuta 2021 klo 17 Kunnantuvassa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus tulevalle kaksivuotiskaudelle.

Kokousasiakirjat lähetetään jäsenille sähköpostilla. Kokous pidetään Teams-kokouksena, Kunnantuvassa paikalla max 6 henkeä. Jos haluat osallistua, ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen info@multiculti.fi, niin ja saat linkin kokoukseen.

Kategoriat
Uncategorized @fi

Vuosi 2021 on Multicultin seitsemästoista toimintavuosi

Vuoden 2021 toiminta on epävarmaa covid-19-tilanteen vuoksi. Synkkinä aikoina on tärkeää tarjota kulttuurielämyksiä. Monet Multicultin kulttuurinkuluttajista ovat seuranneet toimintaa jo yli viidentoista vuoden ajan. He ovat nyt ikäryhmää 70+, eivätkä mielellään osallistu tapahtumiin sisätiloissa. Sen takia meidän täytyy tänä keväänä keskittyä ulkotilaisuuksiin. Sisätiloissa voidaan järjestää vain pienen mittakaavan tapahtumia riittävin etäisyyksin.

Multicultin vuosikokous on 14 maaliskuuta ja silloin vahvistetaan vuoden toimintasuunnitelma. Toimintasuunnitelma lähetetään meidän jäsenillemme.